franske døre

Valg af døre til din bolig

Valg af døre til din bolig

advertorial

Savner du at der er mere lys i din bolig har du flere muligheder. Du kan vælge at gøre dine vinduer større så mere lys kommer ind, du kan vælge at fjerne en eller flere vægge, så rummene bliver større eller også kan du vælge at udskifte dine døre til f.eks. franske døre, som er en dørtype hvor der er glas i.

Det vil ikke have nogen effekt i forhold til at det vil støje mere, at du udskifter til en dør med glas, det vil blot give mere lys. Det vil også samle din bolig og som forældre især til småbørn kan det være rart at følge med. I rum hvor det er rart med privatliv som børne og soveværelset vælger man selvfølgelig blot en almindelig dør. Du kan læse mere her https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html.

franske døre

Celle- eller kompaktdør

Har du besluttet dig for at udskifte dine døre, uanset om det er dem alle eller blot en enkel, er det næste du skal beslutte dig for, om det skal være en celle- eller en kompakt/massiv dør. En celledør er den billigste og den beskytter ikke nær så meget som en kompakt/massiv dør.

Har du brug for en dør, som beskytter mod støj, skal du vælge en kompakt/massiv dør, men har det ingen betydning, kan du sagtens celledør. Har du derimod brug for at dæmpe lyden skal du vælge en kompakt dør. F.eks. til bryggers, børne- og soveværelset. 

Når du skal vælge hvilken type dør til din bolig skal du selvfølgelig først og fremmest vælge en som du bryder dig om, men som udgangspunkt passer franske døre bedre til boliger som en patriciavilla, herregård eller lejlighed af “ældre dato”. Har du en moderne bolig vil en enkel dør passe bedre ind. Du kan med fordel få råd og vejledning af din dørmand.