Brugte biler Viborg

Vær ekstra opmærksom når bilen købes brugt

Vær ekstra opmærksom når bilen købes brugt

advertorial

Der er masser af gode brugte biler i Viborg, hvis du vil gøre et godt køb. Men vær altid opmærksom på ikke at købe katten i sækken.

Det er vigtigt at finde reel og troværdig forhandler, når du skal købe brugt bil. Ja, brugtvognsforhandlere er ikke den gruppe af erhvervsdrivende i Danmark, der har aller mest ry for netop troværdighed og for mange er det at sælge brugte biler nærmest synonymt med at være lidt ulden i kanten. men der findes selvfølgelig masser af bund reelle forhandlere af brugte biler i hele landet og det at købe en brugt bil kan være en måde at få en hel masse bil for pengene.

Netop omkring pengene skal du være opmærksom på, at nogle banker ikke vil give dig lige så lang tid til at betale et lån tilbage, hvis det er et billån til en brugt bil som til en helt ny bil. Ofte vil det ære sådan, at du skal trække bilens alder fra den maksimale løbetid for lånet, om du kan få ved en helt fabriksny bil. Hvis du kan få o til 9 års løbetid på et lån til e ny bil i en given bank, er de muligt at du højest kan få 4 år til at betale t lån till en 5 år gammel bil tilbage.

Brugte biler Viborg

Tjek bilen – både fysisk og i papirerne

Køber du bilen brugt så skal du se den godt efter i sømmene. Både motor, undervogn og mekaniske dele generelt skla være i tilfredstillende stand – og hvis det er en bil i den lidt dyrere ende kan det være en idé at få den tjekke hos en mekaniker inden du skriver under på noget. Sørg også for at se den seneste synsrapport og så skal du sikre dig, at der ikke er gæld med pant i bilen.