Troldtekt – et bæredygtigt produkt

Har du brug for en god og bæredygtig akustikløsning til din bolig eller til kontoret? Så kan du med stor fordel vælge det danske produkt Troldtekt.

Hvad er Troldtekt plader lavet af?

Troldtekt akustik plader er fremstillet af rene natur materialer, udvundet på økologisk bæredygtig vis af danske råstoffer på dansk grund. De mange forskellige Troldtekt plader er, deres varierende visuelle udtryk til trods, alle produceret af de samme materialer nemlig træbeton.

Træbeton består dels af træ masse fra danske rødgraner. Det fine ved at anvende dansk træ i forbindelse med produktionen af træ masse er at de træer, som gror i de danske skove, er en fornybar ressource. Der plantes den dag i dag flere træer i Danmark end der fældes.

Samtidig er træer CO2 neutrale idet de i løbet af deres levetid optager lige så meget CO2 som der udledes i forbindelse med pleje, fældning og transport samt ved produktion af eksempelvis Troldtekt.

Det træ, som anvendes ved fremstilling af Troldtekt akustik plader, stammer fra ansvarligt og bæredygtigt skovbrug. Derfor er Troldtekt FSC og PEFC certificeret hvilket betyder at dine Troldtekt akustik plader lever op til de strenge krav der stilles i forbindelse med disse standarder. Du får således et miljø og klima venligt produkt når du køber Troldtekt akustik plader til din bolig eller til din arbejdsplads.

Der ud over kan du være helt sikker på at den cement som anvendes i forbindelse med fremstilling af træbeton på tilsvarende vis er udvundet på skånsom og bæredygtig vis. Det er Aalborg Portland som står for produktionen af den fine cement. Cementen der anvendes til fremstilling af træbeton til Troldtekt består af kridt udvundet ved Hals Barre og sand fra Løgstør Rende, hvor sandsugning i høj grad benyttes til at holde Limfjordens sejlrender farbare.

Du kan købe billige Troldtekt plader på 10-4.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *