Skal det være fliser i simple eller komplicerede mønstre?

Du bor formentlig i Holstebro i dette eksempel, hvor du gerne vil have lagt nogle fliser i din indkørsel, gårdsplads eller på terrassen, hvorfor der af gode grunde skal lægges fliser i Holstebro.

Om du så er indfødt jyde, eller du er tilflytter, så vil du måske gerne vise omverden og specielt nabolaget, at du evner selv at lægge de fliser, så du ikke er sådan en person med ti tommelfingre, der har købt en bolig og så hver gang betaler dig fra de opgaver, som du ellers selv burde kunne gøre, ved at få håndværkere til at udføre det for dig.

Så du har selv lavet en hel del i dit hjem fra indendørs til udendørs og bygget hele materialer selv, så nu føler du, at tiden er nået til, at du da sagtens kan lægge fliser.

Vejrudsigten ser god ud, og der er endda et par fridage at tage af, og skulle tidsplanden glippe lidt, da det trods alt er første gang, du skal lægge fliser, så kan du fortsætte arbejdet efter dit daglige arbejde og gøre det om aftenen, hvor der stadig er lyst på denne årstid.

Du har set videoer på nettet om, hvordan man gør klar til fliser, lægger dem, får dem lagt i vater med videre. Du har endda læst om det, og du har kastet hentydninger hos kollegaer og naboer om at lægge fliser, men du gjorde det egentlig for at få konkrete råd, uden du spurgte direkte efter dem eller ville få det til at lyde som om, at du skulle have hjælp til det.

Nu kommer det spændende valg af fliser så, og her kan du se, at der findes en hel del, hvor det er dem, der er lidt “skæve” i det og har nogle særegne mønstre, du gerne vil lægge, men du indser så samtidig, at det gør det svært for dig at lægge dem korrekt, da det er første gang, du skal gøre det.

Så skal du gå på kompromis og købe nogle fliser i et simpelt mønster at lægge, eller skal du bestille håndværkere til at lægge de mere specielle fliser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *