Send dit barn i privatskole i København

Er du på udkig efter den skole hvor dit barn skal tilbringe de næste mange år af sit liv? Så bør du se dig godt for. Er det svært at finde en kommuneskole i nærheden som opfylder dine krav kan du med fordel tage et kig på en af de lokale privatskoler.

Fordele ved at vælge en privatskole

Der er faktisk mange fordele ved at vælge en privatskole, også selv om en sådan i modsætning til en kommunalt drevet skole koster penge. Det at sende sit barn i privatskole kan nemlig hurtigt vise sig at være en rigtig fornuftig investering. I hvert fald hvis du vægter dit barns faglige udvikling og sociale trivsel højt.

Bedre normeringer i klasselokaler

Typisk vil en privatskole kunne tilbyde en langt mere fornuftig elev til lærer ratio end folkeskolen. Det betyder at læreren får meget tid til den enkelte elev.

Ingen bliver overset i undervisningen, og ingen bliver sejlet agterud rent fagligt. Dette betyder rigtig meget for dit barns faglige kunnen, og giver samtidig god motivation for læring og nysgerrighed.

Stærkere lærerkræfter på en privatskole

Der ud over har en privatskole bedre muligheder for at screene kandidater til de ledige stillinger. Dette medfører et lærerkollegium som både er faglige og socialt bedre sammentømret end et tilsvarende på en kommuneskole.

Når de bedste lærere kan tiltrækkes, og skolen samtidig har mulighed for at vælge de personligheder som matcher den eksisterende lærerstab bedst, skabes grundlaget for det mest kvalificerede samarbejde og særdeles kompetent undervisning. Og lærere på privatskoler bliver som regel længere i deres stilling end lærere i folkeskolen.

Find den bedste privatskole i København

Er du og din familie bosat i København eller på Frederiksberg er Johannesskolen et rigtig godt valg. Du kan læse meget mere, og tage direkte kontakt til Johannesskolen, via hjemmesiden Johannesskolen.dk