Renovering af badekar – hvordan og hvorledes?

advertorial

Overvejer du at erstatte dit gamle badekar med et nyt, fordi det er gået hen og blvet ridset, skrammet og misfarvet? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig værd at overveje om ikke badekarret i stedet skal sættes flot i stand.

Hvordan sætter man et badekar i stand?

Et badekar kan komme til at stå som nyt ved hjælp af en proces som kaldes reemaljering. Her udskiftes den gamle, slidte emalje på karrets inderside med en skinnende ny en af slagsen.

Det er billigere at få foretaget en reemaljering end det er at skifte hele badekarret ud. Og faktisk er det også både hurtigere og nemmere at renovere badekarret.

En professionel reemaljering tager sjældent mere end fire timer. Det er den tid det tager en erfaren badekarsmaler at slibe badekarrets inderside og påføre den nye emalje ved hjælp af en proces som minder meget om en autolakering. Dernæst skal emaljen have lov at tørre og hærde i cirka 24 timer. Og så er badekarret klar til atter at blive taget i brug.

Hvem kan forestå renovering af badekar?

Hvis du ønsker at lade dit badekar gennemgå en professionel renovering kan du altid kontakte din lokale badekarsmaler og få et godt tilbud på en reemaljering. Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler.

Emaljespecialisten har specialiseret sig inden for emaljering af badekar, håndvaske, fliser, klinker og andre emaljerede emner. Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på renovering badekar med udgangspunkt i netop dit badekars tilstand og beskaffenhed.

Med Emaljespecialisten til hjælp er du garanteret et smukt og holdbart resultat i form af et skinnende badekar som du kan have glæde af i mange år. Du kan læse meget mere om Emaljespecialisten på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk