Plastikkirurgi: Næseoperation og ansigtsløftning på privathospital

Mange mennesker ældes med ynde – og så er der dem som tiden og tyngdekraften bare ikke behandler særligt pænt.

Vi er alle forskellige, og vore ansigter vil antage varierende udtryk med alderen. De som er født med en heldig knogle struktur vil sagtens kunne bære alderstegn så som rynker og slap hud langt op i årene. Andre vil hurtigt komme til at se meget ældre ud end de er når de første tegn på forfald sætter ind.

Det kan for eksempel være i form af hængende hud på kinderne, trætte og slappe øjenlåg, kalkun hals eller dybe furer ved mundvigene som får et hvert ansigt til at synes opgivende. Og så kan man godt få brug for en hjælpende hånd i form af forskønnende kirurgi.

Næseoperation – når næsen bliver for fremtrædende

Et af de sikre tegn på aldring er at næsen synes større. Dette skyldes som regel at resten af ansigtet får en tendens til at falde lidt sammen – og dermed træder næsen tydeligere frem.

For mange menneskers vedkommende er det dog også et faktum at næsen rent faktisk vokser med årene. Næsetippen kan blive større og få et hængende udseende, og næsen kan blive mere kødfuld omkring næseryggen.

Det er dog muligt ved hjælp af en næseoperation – også kaldet rhinoplastik – at genskabe den yngre version af næsen. I denne forbindelse anbefales det også at overveje et ansigtsløft, så at resten af dit kontrafej kan følge trop.

Kirurgisk ansigtsløft eller ansigtsløft med filler og Botox

Et ansigtsløft kan udføres på forskellige måder. For mange menneskers vedkommende vil det være fuldt tilstrækkeligt at anvende en kombination af Botox og filler injektioner på strategiske steder i ansigtet. Og for andre vil det være nødvendigt med forskønnende kirurgi.

Du kan læse mere om næseoperation og ansigtsløft på AGATA Privathospitals hjemmeside https://www.agata-privathospital.dk/plastikkirurgi/ansigtsoperationer/naeseoperation/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *