Maling af en enkelt væg alene eller sammen med andre?

Maling af en enkelt væg alene eller sammen med andre?

Hvis man står foran at skulle male en hel væg, så tror man måske umiddelbart, at det da er en overkommelig opgave at klare selv, og hovedsageligt er det da også det, i forhold til hvis man skulle male flere lokaler.

Men derfor kan det faktisk være smart at få andre til at hjælpe en, så man hurtigere kan blive færdig med den opgave.

Man kan lave en arbejdsfordeling, hvor den ene person starter på den ene side, mens den anden angriber fra modsatte side, og så mødes man på midten med slutresultatet.

En konkurrence kan jo gøres ud af det, hvem der får lavet mest, men husk stadigvæk på, at kvaliteten skal være i højsædet fremfor at få lavet mest ene mand.

Det bliver nok i overkanten at være mere end to personer til sådan en opgave, men det er da bestemt muligt, især hvis man har at gøre med en væg, der er rigtig høj.

Så kan en tredje person stå på en trappestige og ikke forstyrre de to andre længere nede, mens der bliver malet i højden. Husk i den forbindelse at have godt med beskyttelsestøj på.

En anden årsag til at være flere om den opgave med at male en enkelt væg kan være, at en person har det dårligt med ryggen eller ikke har godt af at sætte sig ned og rejse sig så abrupt op igen mange gange på en dag – og man kan jo ikke gøre det siddende på en stol, i hvert fald ikke lang tid af gangen, og den kan få maling på sig.

Så kan man male det, som ens krop kan overkomme, og mere stærkere og sundere kræfter tager sig af de dele, man ikke selv kan nå.

Og ellers var det i så fald, hvis kroppen værker, at man hyrer nogle professionelle mennesker til at male den væg.