Løs advokat eller fast advokat

Løs advokat eller fast advokat

Hvis du nogensinde har set en gammel, dansk film eller taler med en velrenommeret familie, der har store aner baglæns til kendte personer eller på anden måde har været indflydelsesrige på det danske marked, så vil du nok høre dem ytre noget i retning af: Det skal jeg lige konsultere med min advokat angående.

Og her mener man det så egentlig bogstaveligt, at man har en advokat, som er tilknyttet ens familie eller enkeltperson, som man altid går til, når man skal have rådgivning eller hjælp til noget bestemt.

Det kunne være en advokat århus.

Dette er med til at skabe et fortroligt forhold mellem en som klient og advokaten, fordi man ved, hvad hinandens interesser er, og så behøver man derfor ikke på ny spore sig ind på, om man passer sammen eller ej til at have et samarbejde kørende.

Man betaler så mest for ydelserne, man skal bruge dem til, men derfor løber det stadig op i mange penge, når man skal bruge sådan en advokat.

Derfor vælger mange almindelige mennesker da også at hyre en given advokat til en opgave, når denne opstår, end at man har en ventende ude i kulisserne til at være parat til at hjælpe en konstant.

Her går man så måske efter, hvilken advokat andre kan anbefale til en, eller hvor man ellers kan finde anbefalinger til en advokat.

Ikke alle mennesker har råd til en advokat, hvilket kan være i straffesager, hvorfor de får beskikket en advokat, og så må man håbe, man finder sagen, så modparten skal betale retssagens omkostninger.

Men der er jo også tilfælde, hvor man ikke kan bruge ens sædvanlige advokat, fordi vedkommende ikke besidder de kompetencer, man skal bruge dem til.

Så kan det dog være, at vedkommende kan anbefale en god kollega eller lignende til at hjælpe dig.