Køb granitskærver og andet materiel hos lokal entreprenør

Står du for at skulle opføre en ny bygning, eller pudse en eksisterende op? Så for du med stor sandsynlighed brug for opfyldnings materialer. Disse kan med fordel erhverves hos en entreprenør virksomhed med egen grusgrav som for eksempel Grus Og Affald.

Hvem er Grus Og Affald?

Grus Og Affald er et underfirma tilhørende vognmands virksomheden J Christensen Transport ApS. J Christensen Transport ApS har til huse i Køge og tilbyder, foruden levering af grus, sten og jord, diverse entreprenør services så som grabning og tipning af materialer, bortskaffelse af jord samt udlejning af container og diverse entreprenør materiel.

J Christensen Transport ApS er blandt andet i besiddelse af en ganske betydelig vogn og maskin park som inkluderer kranbiler med eller uden kærre, påhæng eller grab. Og så får du altid den mest professionelle service til konkurrence dygtige priser når du vælger J Christensen Transport ApS i forbindelse med transport eller bortskaffelse af grus, skærver og andre opfyldnings materialer.

Køb grus hos Grus Og Affald

Hos Grus Og Affald kan du købe materialer til dit bygge eller anlægs projekt til aldeles fornuftige priser. J Christensen Transport ApS har egen grusgrav fra hvilken du kan erhverve dig alt fra grus og sand til granitskærver, sten, stenmel og jord.

Inden for kategorien grus finder du særlige typer af dette materialer så som afretnings grus, bundsikrings grus, leret vejgrus, murer grus til puds, stabil grus og det såkaldte støbemix, også kaldet ærte grus. Skal du eksempelvis anlægge en indkørsel kan du erhverve dig såvel bundsikrings grus som stabil grus og afretnings grus hvis du vil sikre dig at resultatet bliver holdbart og anvendeligt. Og til sti systemer kan du med fordel anvende perlesten eller perlegrus fra Grus Og Affald.

Du kan læse mere, og kontakte J Christensen Transport ApS, via hjemmesiden grusogaffald.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *