Hvordan gør jeg det nemmere at slå græs?

Det kan være energikrævende at skulle slå græs en til to gange om ugen. Det er dog samtidig skønt, når det er gjort. Det kan virkelig betale sig at nusse og pusle om haven hele året rundt, men nogle opgaver er bare mindre sjove end andre, og hvis du enten er en haveentusiast eller bare ikke gider havearbejdet, kan en robotplæneklipper eller en havetraktor være vejen for dig. Læs evt. mere på husblog.dk

Spar tid med robotplæneklipperen

Ligesom med en robotstøvsuger er robotplæneklipperen blevet rigtig populær de seneste par år, og er også blevet bedre og bedre. Mange af de fejl, da teknologien var ny og revolutionerende, er efterhånden blevet fjernet, men det er stadig det sidste skrig inden for plæneklippere. Det er de, fordi de nemt kan klare det samme som en manuel motorplæneklipper eller havetraktor, men bare ikke kræver den samme tid. 

De fleste robotplæneklippere har sensorer som f.eks. fortæller dem, når de har brug for at blive ladet op, eller fortæller maskinen, at det regner. Det betyder at den selv kan køre over til sin lade station, eller stopper med at slå græsset, til regnen er stoppet, og græsset er tørt. 

Havetraktorer – gør det nemt for dig selv

Der er mange boligejere, som har store grunde, der vælger at investere i en havetraktor, for ikke alene kan de nemt have forskellige redskaber med rundt i haven, og trække haveaffald fra et sted til et andet, men de kan også nemt slå græsset, uden at du skal bruge særligt mange fysiske kræfter. 

Derudover kommer havetraktorer i mange forskellige størrelser, og du behøver derfor ikke bekymre dig om opbevaring af dem, da de ofte kan passe ind i garagen eller redskabsskuret. De fleste moderne havetraktorer er også elektriske, og er derfor ikke længere de store benzinslugere, som de har været, og er derfor både gode for klimaet, og støjer heler ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *