Hvilken bh er den rette for mig?

Det er ikke altid tilstrækkeligt at kende sin skålstørrelse og sit brystmål for at kunne finde den rette bh. Der er ret stor forskel på hvor godt en bh sidder.

Bh’ens pasform kommer i høj grad an på dennes type og selvfølgelig din krops facon. Er du en af de heldige som fra naturens side er udstyret med en stor flot barm bør du selvsagt ikke vælge en push up bh eller en vatteret bh. Du har brug for en bh som støtter, former og løfter din barm, så du får den eftertragtede timeglas figur. Her vil en full cup bh være ideel.

En full cup bh er konstrueret på en måde så den holder busten på plads, og er forsynet med brede, bløde stropper som ikke snærer eller strammer. Som en kvinde med kurver og feminine former vil du elske din nye full cup bh. Og når du først har prøvet én af slagsen vil du aldrig ønske dig andre typer!

Find den bedste bh til den lille barm

Er du der imod udstyret med små, frække bryster, og ønsker du lidt mere fylde for at skabe balance i det samlede udtryk, kan du med fordel vælge en vatteret bh eller bralette. En bralette er en bh uden bøjle i bunden af skålene. Som indehaver af en lille barm har du fordelen af ikke at behøve bøjler og vil derfor fint kunne bære en blød og behagelig bralette.

Skal der skabes mere kavalergang – for eksempel hvis du ønsker at bære en kjole med en dyb udringning fortil – kan du bruge en såkaldt push up bh. En push up bh har puder af vat eller silicone i bunden af skålene som skubber brystet op og ind – for den frækkeste cleavage!

Du kan finde alle bh typer på https://www.love-lingeri.dk/