Her kan du få designet dine egne medaljer

Her kan du få designet dine egne medaljer

Medaljer er noget vi er bekendt med i mange år. Det er noget vi både ser i sporten, når man som et hold vinder en turnering eller cup, eller hvis man som individuel person vinder et løb, turnering. En medaljer ser vi også inden for hæren og kongehuset. Her kan du få tildelt en medalje, hvis du har gjort dig særlig fortjent til det. Det kan også være i forbindelse med en ekstraordinær indsats eller et særligt bidrag. Hvis du derfor er på jagt efter medaljer, kan du finde rigtig mange løsninger og muligheder for at få lavet en medalje til en bestemt begivenhed. Medaljer kan være ideelt at give til plads nummer 2 og plads nummer 3, hvor vinderen af turneringen kan få en pokal som minde fra arrangementet. 

Få lavet medaljer til et motionsløb eller forhindringsløb

Vi ser i dag en stigende tendens til at der er kommet flere motionister og løbere i Danmark. Hver år bliver der derfor arrangeret mange forskellige motionsløb, hvor man kan vælge mellem forskellige afstande alt efter, hvad man er i form til at gennemføre. Her er det både en win for dig som arrangør og som løber at få en medalje. Ved at få designet medaljen efter det særlige motionsløb eller begivenhed, er det samtidig en reklamesøjle som måske bliver delt rundt på de sociale medier, da det kan være en stor personlig sejr for de fleste at gennemgøre løbet. Det er derfor ideelt at uddele en medalje til alle de tilmeldte som gennemfører løbet.

Hvor kan du få designet dine egne medaljer?

Hvis du er på jagt efter en løsning, hvor du enten kan vælge mellem nogle færdiglavet medaljer eller selv at have muligheden for at udvikle og designe din egen medalje, kan du med fordel besøge pokalbutikken.dk. Her finder du et stort udvalg af gulv, sølv og bronze medaljer.