Gulvafslibning priser – en god investering

advertorial

Gulvafslibning priser – skræddersyede tilbud til dit hjem 

Når du ønsker at få afslebet gulvene i dit hjem, vil det altid være anbefalelsesværdigt at samarbejde med professionelle. De har den rette erfaring og faglige viden, til at give dig de smukke og holdbare resultater, som du ønsker af din investering. Vi ønsker naturligvis alle denne form for sikkerhed, når vi giver os i kast med renovering af vores hjem og et samarbejde med professionelle, er din garanti for dette. 

Hvad koster det mig at få afslebet mine gulve? 

Ligesom der er forskel på mennesker, er der også forskel på vores individuelle situationer. Der vil naturligvis blive taget hensyn til dette, når det kommer til fastsættelsen af prisen på gulvafslibning i dit hjem. Dette inkluderer faktorer som antallet af m2, tidligere overfladebehandlinger, slitage og overordnet tilstand. Dertil kan disse services også inddeles i forskellige kategorier: 

• Priskategori 1:  Enten 2 x klar mat lak, hvid lud, natur lud eller 2x natur olie
• Priskategori 2: Enten 3 x klar mat lak, 2 x 2 kom. Klar mat lak, 2 x hvid olie eller 2x ludvoks
• Priskategori 3: Enten 3 x hvid mat lak eller kombinationen hvid lud + 2 x hvid olie

Hvilken type af service har mit hjem brug for? 

Der findes naturligvis forskellige typer af services, til forskellige typer af gulve. Du vil derfor modtage vejledning fra dine professionelle fagmænd, til at finde den ideelle løsning for dig. Derudover vil du også have mulighed for at tilvælge malerarbejde, for at skabe et gennemført og fuldendt udseende af dit hjem. 

Hvilke detaljer er mulige at udføre? 

Der vil blive arbejdet på alle finesser og detaljer af gennemførelsen, hvilket også inkluderer eksempelvis: Afslibning af bordplader og trapper, fugning, bejdsning, mentering af lister og meget mere. 

Transformer dit hjem sammen med professionelle fagmænd, modtag et tilbud på gulvafslibning pris, til netop dit hjem i dag