Gælder tilbud på gulvafslibning også for samarbejdspartnere og ansatte?

Nogle gange vil man jo gerne forkæle ens faste kunder, som måske er blevet medlem af en nyhedsmail eller har nogle medlemsfordele, så man giver dem et tilbud på en gulvafslibning.

Andre gange vil man gerne lokke nye kunder til, så man laver nogle tilbud, som der kun gælder for nye kunder, til gulvafslibning, og så er der selvfølgelig alle de gange, hvor tilbuddene gælder for nye, faste og jævnlige kunder.

Men hvad så med et tilbud på en gulvafslibning til ens vante samarbejdspartnere eller ansatte?

For måske har du nogle gange set, at nogle firmaer laver konkurrencer, hvor deres ansatte og samarbejdsfolk ikke må deltage, fordi de har tydelige fordele i den konkurrence.

Kan – eller skal – man gøre det for samarbejdspartnere og ansatte, når man taler om tilbud på gulvafslibninger?

Man skal nok starte med at skelne mellem samarbejdspartnere og ansatte.

Måske ikke et tilbud for alle

For med ens samarbejdspartnere vil man måske vise, hvor meget man sætter pris på samarbejdet, at man giver dem nogle tilbud på gulvafslibninger i ny og næ, men man gør det ikke til en fast rutine eller som lige meget til dem alle – det kommer an på størrelsen og samarbejdet.

For ellers ville alle nok bare forsøge at blive samarbejdspartner, hvis det kom for øre, at man så ville få noget nær en gratis omgang gulvafslibning ud af det.

Angående de ansatte så får de jo løn for at arbejde hos en, men det kan så være en gave eller en bonus op til jul, at man får et slagtilbud på en gulvafslibning.

I andre tilfælde er det måske en del af ens ansættelseskontrakt, at en af fordelene ved at være ansat i firmaet er, at man kan få rabat på en gulvafslibning, når man har brug for det.

Det er jo værd at udnytte, hvis man har den fordel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *