Få livet igen med professionel alkoholbehandling

Få livet igen med professionel alkoholbehandling

Hjælp til dig der er slave af flaskerne

Det kan gå vildt for sig, når der skal hygges herhjemme. Masser af flasker med øl, vin og sprut bliver sat på bordet. Alkohol er en meget indgroet del af dansk kultur, og derfor går det da også galt for en del mennesker. Alkoholen går fra at være noget, der bliver indtaget ved festlige lejligheder til at være noget, som ikke kan undværes i dagligdagen. Men er du blevet slave af flaskerne, så er der heldigvis hjælp at hente på Behandlingscenter Stien, hvor et professionelt personale, står klar til at hjælpe dig til at få dit liv tilbage.

Fra kaos til livskvalitet

På Behandlingscenter Stien bliver personalet næppe arbejdsløse de næste mange år. For en kedelig statistik viser, at omkring 140.000 danskere i dag drikker så meget alkohol, at de kan betegnes som alkoholikere. Men det er der jo ingen grund til at skamme sig over. I stedet kan du tage imod det gode tilbud, som Behandlingscenter Stien har sat i verden. Her kan du opleve et effektivt døgntilbud, hvor du i en periode på fem til seks uger lader dig indlægge. Undervejs vil du blive afruset, behandlet og få de værktøjer, der gør dig i stand til at leve et dejligt liv, hvor du ikke hele tiden skal jagte den næste flaske. Du kan med et forløb hos Behandlingscenter Stien gå fra et liv i det rene kaos til at få livskvaliteten igen.

Misbrug har store konsekvenser

Det har store konsekvenser at drikke for meget alkohol. Nogle af de mange skader på din krop er en svækket lever, et forhøjet blodtryk og nedsat potens. Derudover følger svækket hukommelse og mental træthed. Det betyder, at du ikke har overskud til at være nogle for dine venner og familie. Derfor er det altså en god ide at vælge en professionel behandling, hvor årsagerne til dit misbrug bliver behandlet. Problemer med alkohol kan ikke trylles væk, men en god behandling af erfarne folk, kan være det, der gør hele forskellen.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling