autoværksted

Få hjælp til det meste på dit autoværksted

Få hjælp til det meste på dit autoværksted

advertorial

Der er tidspunkter, hvor man må se sig nødsaget til at tage forbi mekanikeren. Dette er uanset om man er ferm med sine hænder, eller om man slet ikke har styr på noget ift. en motor og biler generelt. Men hvad kan man få lavet ved mekanikeren? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Få lavet service

For at bibeholde værdien på en bil, så er det en god idé at få lavet service i ny og næ. Ved et service får man nemlig bilen tjekket igennem for eventuelle skavanker, man får tjekket bremser, der bliver skiftet olie og meget mere. Når dette er klaret, så får man et stempel fra mekanikeren om, at der er lavet service på bilen. En komplet udfyldt servicebog hjælper en bil med at holde værdien.

Få hjælp til service her: https://www.steffenauerauto.dk/

image

Reparation ved skavanker

Hvis du har en bil der driller dig om morgenen, eller som har en lampe der lyser, så kan du tage forbi din lokale mekaniker og få kigget på det.

Vi anbefaler altid, at man finder en der kan sit kram og som har værktøjet til at klare opgaven, frem for at prøve sig frem selv. Hvis du har en ven eller andet, som har rodet meget med biler, så kan det være du kan spare penge her dog.

Udskiftning af dæk

Det er ikke alle der ønsker selv at skifte dæk fra sommer til vinter og den anden vej rundt, når en ny sæson melder sig. Her kan man lave en aftale med sin mekaniker om, at man kommer forbi dem og får dem skiftet når tiden er til det.

Når man får skiftet dæk ved en mekaniker, så kan man typisk også få dem til at opbevare de andre dæk for et mindre beløb. På den måde slipper man for at skulle have 4 dæk stående i garagen eller skuret.