Er du parat til at tage dit firma skridtet videre med organisationsudvikling?

Er du parat til at tage dit firma skridtet videre med organisationsudvikling?

Føler du også, at din virksomhed er gået lidt i stå med, hvordan i gør tingene?

Kører det hele mere eller mindre på rutinen og automatik?

Ser du/I jer selv i spejlet og begynder at ligne de forstokne virksomheder, der er forankret i forrige århundrede?

Du svor ellers i sin tid, da du oprettede din virksomhed, at du ville blive ved med at ekspandere, følge udviklingen og nærmest være på forkant med teknologien samt headhunte de bedste medarbejdere på området og forme dem til at blive de bedste på markedet, der kunne passe til din forretning.

Desværre kan du nogle år senere se, at din banebrydende idé med et produkt næsten er blevet overhalet indenom af andre, der til dels har kopieret dig, fordi du stod for stille for længe og ikke turde rokke ved din opfattelse af, at du og din organisation i firmaet vidste bedst.

For I voksede jo skam, men I blev også magelige, og pengene var da også fine, for hvorfor så egentlig løbe hurtigere, når nu den lille drengedrøm gik i opfyldelse med at stifte egen virksomhed og få den til at løbe rundt.

Desuden er der kommet bedre kone, børn og mange faste udgifter til, der holder sammen på det hele, og det er du dog ikke klar på at sætte det hele over styr, fordi du gerne vil udvikle din virksomhed ind i det næste ryk.

Men en forandring behøver jo ikke være en omvæltning af virksomheden, for det kan jo også være en organisationsudvikling, hvor man ikke ser på “enten” “eller”, men mere på, hvad der kan lade sig gøre for at udvikle sig videre herfra.

Der er ingen grund til at blive bange. 

Det er med at hive fat i det gamle gåpåmod, hvor du følte, at du intet havde at miste – for det er trods alt de virksomhedsejere med den opfattelse, som ender med at komme længst.