Drømmer du om en rummelig lejebolig i Tilst?

Drømmer du om en rummelig lejebolig i Tilst?

Er I på udkig efter jeres næste bolig? Vil I gerne bo til leje? Skal det være nær Aarhus, men stadig i en familievenligt område med behagelig omgivelser og fin natur? Så skal I se nærmere på det nye boligområde Blomsterhaven.

Hvor ligger Blomsterhaven?

Det super skønne, nye boligområde Blomsterhaven er beliggende i postnummer 8381 Tilst. I dette område får I faktisk lidt af hvert. Udover at der er lækre grønne områder, så er der heller ikke langt til tingene. Der er Bilka 5 minutter væk i bil, og er I på cykel, er distancen dertil kun 2 km. Oveni dette får I også skole og SF kun 800 meter væk. Det er derfor virkelig et område, hvor jeres familie kan vokse op, med alt hvad I behøver i dagligdagen. 

Elsker I storbylivet? Så er Aarhus C stadig ikke mere end en 25 minutters cykeltur væk eller blot 22 minutter i bus og kun 15 minutter i bil. Man kan derfor sagtens bo i Blomsterhaven og stadig få glæde af storbyens mange muligheder og oplevelser. 

Det får I, når I vælger en lejebolig i Blomsterhaven

Selve boligerne i Blomsterhaven er opført som både lejligheder og rækkehuse. Lejligheder fås som 2- eller 3-værelses – de største er 104 kvm, og nogle af dem har også altan. Rækkehusene er enten i 1 eller 2 plan med tilhørende terrasse eller altan og enten 2 eller 3 værelser. De største er 102 kvm. Der er derfor noget for enhver smag og behov i Blomsterhaven.

Book en fremvisning af Blomsterhaven Tilst

Lyder de lækre lejeboliger og det skønne område i Tilst som noget for jer? Så bør I booke en fremvisning, før det er for sent og alle de dejlige lejligheder og rækkehuse er lejet ud for næsen af jer. I kan læse mere om boligerne i Blomsterhaven Tilst, og booke tid til en fremvisning på deres hjemmeside.