Brug biler til bryllupskørsel

Brug biler til bryllupskørsel

Hvis du selv skal eller kender nogle, som skal giftes, så er den famøse køretur fra kirken til festen og videre til bryllupsnatten ofte noget, som man markerer med en speciel bil, som kan være mange forskellige ting.

Man gider jo sjældent bare bruge den sædvanlige kedelige bil, der er lidt rusten og vejrbidt, som man egentlig mest forbinder med kedelige køreture på arbejde, hente børn, frostmorgener og reparationer med køretøjet.

Nogle personer har dog så mange minder med deres egen bil, eller det netop er en speciel bil eller den første, man nogensinde har ejet, at man gerne bruger den til bryllupskørsel.

Men igen er der dem, der køber en brugt bil på biltorvet.dk eller finder en veteranbil derinde, hvor man ofte kan finde dem billigere, end hvis man skulle købe en helt ny istandsat en.

Man vil jo gerne eje bilen selv, så det med at leje en bil til den anledning virker lidt for smalhals, når man nu alligevel har at gøre med et bryllup, hvor man gerne vil vise frem, hvad man kan gøre i den anledning, hvor man sjældent sparer på pengene.

Så derfor kan der være mange fordele ved at finde den rette bil på biltorvet, og så har man den jo altid til senere, når man vil gøre den i stand og se på den til minde om den store dag – og se frem til flere skønherlige stunder med den.

Dog er du dog nok nødt til at gøre den i hvert fald lidt i stand til dagen, så den ikke sviner, larmer eller ser grim ud.

Dette behøver ikke koste så meget, og har du nogle kyndige venner, der kan hjælpe med dette, så er du i sikre hænder.

Parkér den for resten også lettilgængeligt uden for ved festen efter, så man traditionen tro kan få bundet dåser og andet bagefter den.