At få plads til en firmafest

At få plads til en firmafest

Det kan kræve en del i sig selv at få plads til en firmafest, for ofte bliver den så animeret, at man er nødt til at finde plads et andet sted, end hvor man ellers holder til og arbejder – både, så man kommer væk fra de vante omgivelser, ikke skal gøre rent på kontoret, noget går i stykker, eller man larmer.

Og selvom en firmafest oftest er mere afslappet i det, så vil man jo gerne have nogle ordentlige omgivelser at tilbringe den her hyggelige stund i.

Det kræver jo, at der er plads til alle folk, og ingen gider næppe at stå op til en hel firmafest konstant, så der er nødt til at være siddepladser samt nogle borde.

Men det duer jo heller ikke, at man finder nogle stole hos alle medarbejderne og sætter sig over i en rengjort lade for at holde firmafesten her.

For det første bliver det nok hurtigt for koldt, og stolene skal helst være ensartede, så de er til at have med at gøre og stille op, så der er symmetri i det, og man kan have bedre plads at gøre godt med – og så bliver man nok hurtigt beskidt sådan et sted.

Ens firma bør unde sig selv, at man betaler for nogle selskabslokaler med stole, borde og eventuelt underholdning og mad til en firmafest, medmindre man ligefrem gør et specielt event ud af det.

Så må man leve med, at alle folk skal transporteres, måske skal have mulighed for at overnatte og kunne tilbringe lidt mere tid sammen end sædvanligt – for det er jo en firmafest, der gerne må være lidt anderledes end sædvanligt.

Det skal helst føles som en gave at komme til firmafest og ikke et arbejde, hvor man arbejder sammen om at få det til at fungere – det skal være en frynsegode fra firmaets side.